Urusan pengiklanan, sms 014-3233287 @ mel-e ibnuamir@yahoo.com, subjek: Iklan Karya Fansuri
Latest News

Pembatalan penggunaan dakwat kekal agenda busuk SPR?

Wednesday, March 05, 2008 , Posted by Ibnuamir al-Pendangi at 9:08 AM

Bahagian 1
Bahagian 2
Bahagian 3
Keluarga D9Apabila SPR menggunakan hujah bahawa rakyat sendiri yang tidak mahukan jari mereka dikenakan dakwat kekal, kita ingin minta SPR jelaskan sama ada benarkan dakwaan SPR itu.Siapakah yang telah berkata demikian? Atau, ini cuma andaian SPR sahaja?

Kepada pembangkang ... apa lagi? Anda sendiri lebih sedia maklum bahawa SPR dan Umno-BN telah bersekongkol menjalankan penipuan besar-besaran ini.

1. Jenayah Pak Lah yang pertama ialah beliau telah merompak mandat setahun pemerintahan yang rakyat beri kepada beliau sehingga Mac 2009.

2. Insiden kedua, Pak Lah menipu hidup-hidup mengenai tarikh pembubaran Parlimen.

3. Ketiga, pada saat-saat akhir, barulah SPR menipu bahawa rakyat sendiri yang tidak mahukan penggunaan dakwat kekal. Habis tu, ratusan ribu pendokong Bersih yang mengamuk di KL hari tu bukan rakyat Malaysia ke? Bukankah mereka turun itu kerana nak menunjukkan mereka sokong tuntutan Bersih. Antaranya, penggunaan dakwat kekal.

Jadi, apa pendirian pembangkang setelah tuntutan Bersih ini pun ditolak SPR pada saat-saat akhir ini? Saya sudah tidak percaya kepada pilihan raya. Saya percaya kepada jalan raya. Hanya kuasa rakyat yang kita harapkan.

Ini kerana, kuasa rakyat menyatu dengan kuasa Tuhan di langit!

group [ruang kosong] nama samaran [ruang kosong] pandangan anda dan hantar ke 33886.

Currently have 0 comments: